Vartija löytyi sängystä vaarallisen vankikarkurin kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rakkaus ei katso aikaa eikä paikkaa. Tämä on taas tullut todistetuksi, sillä otsikoihin on noussut naispuolisen vanginvartijan suhde kaitsemaansa vankiin. Suhteen seurauksena vaarallinen miesvanki jopa karkasi vankilasta ollaksensa rakastettunsa kanssa.

The Sun -lehti kertoo Christine Robertsonista ja James ”Jimmy” Hollandista, joiden suhde sai alkunsa naisen oltua miehen henkilökohtainen vanginvartija. Tapaus sattui Skotlannissa, jossa vangille voidaan määrätä henkilökohtainen vartija, joka käyttää vankia ulkomaailmassa esimerkiksi sosiaalivirkailijan luona. Tämä yhdessä vietetty aika saikin parivaljakon lähentymään enemmän, kuin alunperin oli tarkoitus.

Tarinalla ei kuitenkaan ole pariskunnan kannalta onnellinen loppu. Holland oli karannut Robertsonin takia vankilasta, jossa hän oli kärsimässä kahdeksan vuoden tuomiota pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Viime kuussa niin sanottua omaa lomaa ottanut vanki oli muuttanut naisystävänsä luo, josta poliisit myöhemmin löysivätkin rakastavaiset alasti sängystä. Nyt Robertsonia syytetään avunannosta miehen vankilapaossa, ja pelätty rikollinen Holland on palautettu takaisin kaltereiden taakse.