Ashley Benson esitteli tatuoidun rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten amerikkalaisten leffatähtien joukko kasvaa pian yhdellä kuumalla nimellä, kun Ashley Benson nähdään valkokankaalla nuorisoelokuvan tähtenä. Leffan kuvausten aikana hänet on noteerattu laajasti, ja odotukset nuoren tähden kyvyistä ovat korkealla.

Ashley Benson on monien kollegojensa tavoin ottanut tavaksi julkaista itsestään kuvia verkossa. Nyt kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän on ottanut tatuoinnin rintaansa. Todennäköisesti kyseessä on vain tilapäinen tatuointi, mutta siitä huolimatta hänen faninsa ovat ottaneet kuvan innokkaasti vastaan.Kuva: Twitter

22-vuotias amerikkalainen Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Days of Our Lives -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa. Vuonna 2012 Benson tulee tunnetuksi erityisesti myös Spring Breakers -elokuvan tähtenä.