Teinipoppari pokasi Unelmien poikamiestyttöä – 14 vuoden ikäero

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Äskettäin yhtyeen sinkkukomistus Harry Styles kertoi pelkäävänsä kaljuuntumista.

Nyt kiharapäinen Styles on kohauttanut naismaullaan. 18-vuotias tähti nimittäin pyysi Unelmien Poikamiestyttönä tunnettua 32-vuotiasta Jillian Harrisia ulos. Teinityttöjen unelmapoika joutui kuitenkin tyytymään kieltävään vastaukseen, sillä Harrisille poikabändin laulaja oli liian nuori saalis.

– Jillianista tuntui kauhealta torjua Harry. Poika on ihastuttava, mutta hieman liian nuori hänelle, kertoo sisäpiirin lähde US Weekly -lehdelle.

Poikamiestyttö ei ole ainoa hieman vanhempi nainen, johon Styles on iskenyt silmänsä. Poikabändin komistus taitaa tuntea vetoa vanhempiin naisiin, sillä hänet on yhdistetty romanttisissa merkeissä 32-vuotiaaseen brittiläiseen televisiotähteen, Caroline Flackiin. Teinityttöjen onneksi nuori mies on kuitenkin edelleen vapailla markkinoilla.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.