Hengenvaarallinen kohtaaminen videolle – nainen susilauman keskellä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomenkin valkokankailla nähtiin Liam Neesonin tähdittämä The Grey, jossa lento-onnettomuuteen Alaskassa joutuneet miehet pakenevat henkensä edestä verenhimoisia susia. Parhailaan sudet pelottavat asukkaita myös Suomessa Pirkanmaalla. Kyse on tappavan vaarallisista pedoista.Kuva: YouTube

Susien vaarallisuudesta huolimatta kaikki eivät niiden seuraa kaihda. Nyt verkossa nähdään video, jossa Anita-niminen eläintenhoitaja palaa Polar Zoo -eläinpuistoon kahden kuukauden tauon jälkeen. Rohkea nainen suuntaa suoraan susiaitaukseen susilauman keskelle. Vastaanotto on positiivinen, mutta koska tahansa tilanne olisi saattanut muuttua päinvastaiseksi yhdestä väärästä liikkeestä.