Jennifer Nicole Lee huippukunnossa leffakuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Leen vartalo on huippukunnossa ja neitokainen esitteleekin paparazzeille auliisti timmiä kroppaansa paljastavissa asuissa. Nyt 36-vuotias kaunotar kuvattiin Michael Bayn ohjaaman Pain and Gain -elokuvan kuvauspaikalla. Leffan päätähtinä nähdään Mark Wahlberg ja Dwayne Rock Johnson.Kuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.