Jessica Jane Clementin asussa pysäyttävä rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin seurattu tähti.

Viime aikoina Jessica on ollut mukana esimerkiksi suositussa I’m a Celebrity, Get Me Out Of Here… -realitysarjassa, jossa julkkisten tuli selviytyä Australian viidakossa. Nyt hänet on kuvattu saapumassa Mayfair-hotellissa järjestettyihin juhliin yhdessä ystävänsä Lee Staffordin kanssa. Neitokaiset suunnittelevat lehtitietojen mukaan yhteistä realityohjelmaa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

26-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.