Katy Perryn mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet tunnetaan erikoisista viehtymyksistään erilaisiin elämänkatsomuksiin ja ilmiöihin. Poptähti Rihanna kertoi äskettäin tuntevansa vetoa ufoihin ja etsivänsä niitä taivaalta. Sittemmin myös tähden paras ystävä Katy Perry on tunnustautui UFO-faniksi.

Nyt Katy Perry on kuvattu saapumassa näyttävässä asussa Kaliforniassa parhaillaan käynnissä oleville Coachella-festivaaleille. Neitokaisen yllä olleesta harsomaisesta mekosta näkyi selvästi läpi. Nämä festarit vetävät perinteisesti runsaasti supertähtiä myös katsomon puolelle, eikä tämä vuosi ole ollut poikkeus.Kuva: Splash

Perry tunnetaan lisäksi erikoisesta pukeutumistyylistään, johon nainen yhdistelee avaruudellisia vaikutteita. Naimisissa ollessaan tähti innostui avaruusmatkailusta niin paljon, että osti miehelleen Brandille syntymäpäivälahjaksi 125.000 dollarin eli lähes 100.000 euron hintaisen lipun Virgin-yhtiöiden avaruuslennolle. Pariskunnan eron jälkeen on epäselvää, antaako Perry ex-miehensä pitää lipun.