Kaupunki kielsi yökerhot ja discot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa oli takavuosina voimassa niin sanottu tanssikielto, jolla pyrittiin estämään kansalaisten liiallinen hauskanpito ravintoloissa. Kiellosta päästiin eroon jo vuosikymmeniä sitten, mutta nyt Yhdysvaltojen Floridassa on meneillään hieman vastaava hanke. Westonin kaupunki on nimittäin päättänyt kieltää yökerhot ja discot.

Kaupungin peruste yökerhojen ja discojen kieltämiselle on rikosten vähentäminen alueella. Eteläisessä Floridassa tapahtui viime vuonna yhdeksän ampumavälikohtausta yökerhojen liepeillä. Vuoden 2002 jälkeen tällaisissa välikohtauksissa on kuollut viisi ihmistä.

– Turvallisuus on asukkaillemme tärkeintä. Uskon, että tämä on juuri sitä mitä asukkaat odottavat meidän tekevän. Olemme heidän valitsemiaan edustajia, kaupunginvaltuutettu Jim Norton kertoi ABC Newsille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat