Kim Kardashian keikisteli alusvaatteisillaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Viime viikonloppuna hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa.

Alkuviikosta Kim oli perheensä kanssa lomailemassa Dominikaanisessa tasavallassa, jossa lomailun ohella kuvataan myös perheen realityohjelmaa. Nyt hän on jo kiirehtinyt kuvauksiin, joista Kim Kardashian julkaisi tunnelmakuvia myös Twitter-blogissaan. Kuvissa hän poseeraa alusvaatteisillaan.Kuva: TwitterKuva: Twitter

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.