Koira löysi tekopeniksen makuuhuoneesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksilelujen käyttäminen parisuhteen intiimillä puolella on täysin normaalia ja usein jopa suositeltavaa. Erityisesti lapsiperheissä tällaiset välineet pidetään kuitenkin piilossa lasten silmiltä – ja ehkä lemmikkienkin. Nyt kuitenkin eräs kultainennoutaja on löytänyt itselleen uudenlaisen lelun.

Verkossa on viime aikoina levinnyt nopeasti valokuva, jossa nähdään kuinka lemmikkikoira on tullut normaaliin tapaansa esittelemään uutta löydöstään isännilleen. Todennäköisesti koira joutui kuvan ikuistamisen jälkeen pettymään, koska tällä kumilelulla sen kanssa tuskin enää leikittiin. Ilmeestä päätellen koiraa on jo ehditty hieman ripittää puuhistaan.


Kuva: Imgur

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat