Ksenia on internetin hellyttävin kissa? Katso ja ihastu

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lemmikkiaiheiset videot ihastuttavat katsojia päivittäin verkossa. Nyt Ksenia-niminen kissa on noteerattu ympäri maailmaa, ja se on ehditty jo nimetä maailman hellyttävimmäksi kissaksi. Kyseeessä on alunperin Venäjällä syntynyt ja nykyisin Skotlannissa asuva lemmikki.


Kuva: YouTube

Ksenian isäntä julkaisi lemmikkinsä ensimmäiset videot YouTubessa viime vuoden joulukuussa, ja se sai jo vuorokaudessa yli 150.000 katsomiskertaa. Siitä saakka videota on julkaistu useampiakin. Ne ovat saaneet suuren suosion ja Kseanialle on muodostunut oma fanijoukkonsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat