Madonnan 15-vuotiaasta tyttärestä varttui kaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on totuttanut 15-vuotiasta Lourdes Leon -tytärtään, eli Lolaa, jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan, sillä äiti ja tytär ovat osallistuneet erilaisiin julkkistapahtumiin viime vuosina useita kertoja yhdessä. Lisäksi Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana.

Äskettäin saksalaisen Quality-lehden kansikuvatyttönä poseerannut Lourdes on nyt kuvattu New Yorkissa. Tuoreiden otosten perusteella supertähden jälkikasvusta on varttunut kaunis nuori nainen. Pari viikkoa sitten Lourdes jäi tosin kiinni tupakanpoltosta, jonka johdosta äiti lupasi antaa tyttärelle kurinpalautuksen.Kuva: SplashKuva: Splash

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun, josta ovat julkisuuteen ponnistaneet muiden muassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.