Muslimitaksikuski näki viinipullon – heitti asiakkaat ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskonnolliset seikat eivät saisi vaikuttaa asiakasvalintoihin esimerkiksi takseissa, mutta nyt niin on käynyt ainakin Britanniassa. Siellä nimittäin muslimi taksikuski on heittänyt asiakkaansa ulos taksista huomattuaan näiden ostoskassissa vielä avaamattoman viinipullon.

Adrian Cartwright otti perheineen taksin mennäkseen perheensä kanssa illalliselle intialaiseen ravintolaan Manchesterin liepeillä Oldhamin kaupungissa. Ennen liikkeelle lähtemistä parikymppinen taksikuski huomasi, että perheellä oli mukanaan viinipullo.

Pullon nähtyään kuljettaja ilmoitti alkoholin olevan hänen uskontonsa vastaista ja kieltäytyi lähtemästä liikkelle perhe mukanaan. Perhe joutui poistumaan taksista ja kuljettaja huristeli pois ilman asiakkaitaan. Perhe raportoi tapauksesta taksiyritykselle, joka antoi kuljettajalle potkut vielä samana päivänä, Daily Mail uutisoi.