Mustasukkainen vaimo aiheutti kolarin – kuristi miehensä rakastajaa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuullaan monesti tarinoita siitä, millaisin tavoin ihmiset ovat reagoineet puolisonsa uskottomuuteen. Kiinassa nähtiin aiemmin poikkeuksellisen raju tapaus, kun vaimo sai miehensä rysän päältä kiinni. Vaimon raivoa pelästynyt rakastajatar nimittäin hyppäsi ikkunasta ulos.

Nyt Singaporessa uskottomuus aiheutti liikenneonnettomuuden, kun eräs vaimo sai vihiä miehensä pettämisestä. 61-vuotias nainen löysi miehen viestejä toiselle naiselle. Aviomiehen poistuessa kotoa vaimo lähti salaa tämän perään.

Vaimo raivostui, kun näki miehensä toisen naisen kanssa. Mies ja rakastaja pakenivat vihaista vaimoa ja hyppäsivät ohi ajavaan bussiin. Vaimo meni näiden perässä linja-autoon ja päätyi kuristamaan rakastajatarta. Tilanne häiritsi niin paljon bussikuskia, että tämä lopulta törmäsi tiellä ajavaan moottoripyöräilijään. Kolarissa sattuneista mahdollisista loukkaantumisista ei ole saatu tietoja.