Valvontakamera paljasti: Nainen varasti ”koko hotellihuoneen” irtaimiston

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme joulun aikoihin eräästä rikoksesta, jossa kateelliset naapurit varastivat naapuriperheen pihamaalta arvokkaita joulukoristeita. Naisvarkaat jäivät kuitenkin kiinni perheen valvontakameran avulla. Nyt Yhdysvaltojen Floridan poliisit etsivät erästä naisvoroa, jonka ryöväysretki ikuistettiin valvontakameralle.

Tampassa sijaitsevan Sabal Suites -hotellin valvontakameran videolla nimittäin nähdään, kuinka eräs nainen varastaa lukuisia tavaroita kyseisestä hotellista. Nainen muun muuassa kähvelsi mukaansa television, silityslaudan, verhoja, mattoja, tauluja ja kehyksiä.

Nainen ei näyttänyt välittävän valvontakameroista, sillä varas vietti hyvin kauan aikaa hotellin käytävillä ryöväsretkensä aikana. Poliisien mukaan naisen anastamien tavaroiden yhteenlaskettu arvo on noin 700 dollaria. The Daily Mail -sivuston mukaan poliisit toivovat, että valvontakameran videon julkistamisen myötä ihmiset tunnistavat naisvarkaan.