Teinitähti flirttaili Selena Gomezille – Justin Bieber raivostui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista poppareista on 18-vuotias Niall Horan, joka on kerännyt itselleen oman fanilauman.

One Direction -yhtye tapasi äskettäin teinisensaatio Justin Bieberin Yhdysvaltojen kiertueellaan. Nyt supertähtien tapaamisen uutisoitiin saaneen raivoisan käänteen. Poppari Niall Horanin nimittäin väitetään flirttailleen Justin Bieberin tyttöystävälle Selena Gomezille tapaamisen yhteydessä. One Direction -tähti oli muun muuassa kehunut varattua neitokaista kauniiksi.

Lähteiden mukaan Selena oli punastunut irlantilaistähden kehuista. Justin Bieber oli nähnyt flirttailun, eikä suostunut seuraamaan sitä sivusta. Poplaulajan nimittäin väitetään kiehuneen raivosta, kun hän näki Niall Horanin flirttailevan tyttöystävälleen. Bieberin kerrotaankin varoittaneen One Direction -tähteä siitä, että tämän tulee pitää näppinsä erossa hänen rakkaastaan.

– Justin Bieber näki flirttihetken ja hän oli raivoissaan kuin valmiina räjähtämään. Hän veti Niallin pois tilanteesta ja käski tätä pysymään poissa Selenan lähettyviltä, lähde kertoi Justinbieberzone-sivustolle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.