Poliisin sekava tempaus hämmentää: ”Hengenvaarallista” – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Aasiassa liikenne on usein suomalaisittain todellista kaaosta ja liikennesäännötkin loistavat lähinnä poissaolollaan. Poliisi valvoo kuitenkin liikennettä parhaansa mukaan kaikissa maissa, mutta nyt Vietnamissa poliisin toiminta hieman ihmetyttää.


Kuva: YouTube

Verkossa julkaistulla – ja sittemmin poistetulla – videolla nimittäin nähtiin kuinka poliisi oli hypännyt linja-auton etuosan puskurille ja roikkui bussin keulassa sen liikkuessa maantiellä. On sanomattakin selvää, että poliisi olisi voinut pudota bussin alle ja menettää henkensä yhdestäkin virheliikkeestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat