Pulmuset-sarjan tähdet vuonna 2012 – tältä he näyttävät nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin takavuosina lukeutunut Pulmuset pyörii yhä edelleen uusintoina myös Suomen televisiossa. Satojamiljoonia ihmisiä naurattaneen sarjan tähdet ovat nyt kokoontuneet 15 vuoden tauon jälkeen yhteen.

Kymmenen vuoden ajan tehdyn sarjan tähdet Christina Applegate, Ed O’Neill, Katey Sagal ja David Faustino tapasivat 16. maaliskuuta Fox-kanavan juhlaohjelmaa varten. Samalla heistä otettiin valokuva josta nähtään miltä sarjan tähdet nykyisin näyttävät.Kuva: Fox, Ray Mickshaw

Christina Applegate on 39-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on toiminut televisiouransa ohella rintasyöpäjärjestön puheenjohtajana. Hän kannattaa eläinten oikeuksia ja PETA-järjestöä. Vuonna 2008 neitokainen kertoi julkisuudelle rintasyövästään Ellen Degeneresin shown kautta. Nykyisen kumppaninsa Martin Lenoblen hän tapasi samaisena vuonna ja nainen on kertonut miehen olleen hänelle korvaamaton tuki taistelussa rintasyöpää vastaan, sekä arjen haasteissa syövästä toipumisen jälkeen.