Rihanna julkaisi kurvikkaan bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Rihanna treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon taistelukohtauksia sisältävän elokuvan kuvauksia varten.

Viime aikoina Rihannan rakkauselämä on ollut otsikoissa, sillä kaunottaren on huhuttu deittailevan Ashton Kutcheria. Haastattelussa hän kuitenkin totesi olevansa yhä edelleen sinkku. Nyt Rihanna on julkaissut faneilleen Twitter-blogissaan näyttävän valokuvan kurvikkaasta vartalostaan.Kuva: Twitter

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.