Suosikkinäyttelijällä todettiin syöpä: ”Olin tyrmistynyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan huippusuosioon noussut amerikkalainen näyttelijäveteraani Ryan O’Neal on vakavasti sairas. Oscar-palkinnolla aikoinaan palkitulla supertähdellä on pitkälle edennyt syöpä, People-lehti uutisoi tällä viikolla.

Love Story -elokuvan myötä viihdehistorian lehdille itsensä saattanut 70-vuotias Ryan O’Neal tähditti aikanaan maailman suosituimpien televisiosarjojen kärkikaartiin lukeutunutta Peyton Place -sarjaa. O’Neal sairastui vuosituhannen vaihteessa leukemiaan, jonka hän onnistui kuitenkin selättämään. Nyt edessä on siis uusi urakka.

– Olin tyrmistynyt saatuani tietää siitä. Hyvä, että se löydettiin aikaisessa vaiheessa ja lääkäritiimini mukaan minä voin parantua tästä täysin, Ryan O’Neal kommentoi People-lehdelle.

Hänen puolisonsa Farrah Fawcett menehtyi syöpään vuonna 2009.