Scarlett Johansson alastomana rooliasunsa sisällä: ”Kaikilla oli omat ongelmansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui viime vuonna hakkerin uhriksi, ja kiinni jäänyt tekijä joutui puolestaan vankilaan. Julkisuuteen vuotaneet alastonkuvat oli tarkoitettu leffakaunottaren ex-aviomiehelle.

Kissanaisen roolissa nähtävä Scarlett Johansson on nyt paljastanut miten kuuma hänen rooliasunsa oli. Kaikki ihmiset ovat vaatteidensa alla alastomia, mutta Scarlett joutui olemaan alastomana myös rooliasunsa sisällä, koska asun alle ei ollut mahdollista pukea mitään.

– Kaikilla meillä oli kuvauksissa omat ongelmamme rooliasujen kanssa. Minun asuni sisällä oli noin 800 astetta lämmintä. Se on yksiosainen, enkä voinut pitää sen alla mitään, Scarlett Johansson kertoi E! Onlinelle.

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Reynoldsin nimittäin väitettiin olevan salasuhteessa avioliittonsa aikana The Proposal -elokuvan vastanäyttelijänsä Bullockin kanssa. Nykyään Reynolds viihtyy Gossip Girl -kaunotar Blake Livelyn kanssa.