Frankie Cocozzan paras ystävä murhattiin – tekijät nuoria poikia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa julkkikseksi X Factor -ohjelman myötä noussut Frankie Cocozza on aiheuttanut usein pahennusta päihdesekoiluillaan. Nuori laulaja nousi taannoin kohuotsikoihin, kun hän vietti päihteidentäytteisen bileillan ja sai saman tien potkut X Factor -kilpailusta. Sittemmin Frankie osallistui Big Brother -kilpailuun.

Moniongelmainen laulaja on nyt saanut suru-uutisen, jota koko Britannia suree. Brightonilainen 19-vuotias teinipoika Connor Saunders löydettiin nimittäin surmattuna. Saunders oli Cocozzan paras ystävä, ja hän peruikin saman tien viikonlopun keikkansa. The Sun -lehden mukaan murhasta epäillään kolmea 13- ja 14-vuotiasta teinipoikaa, jotka on pidätetty. Murhan epäillään liittyvän jengien välisiin yhteenottoihin.

Taannoisessa X Factor -skandaalissa Frankie Cocozza saapui tuomareiden massiivisessa krapulassa. Frankie ei ollut ehtinyt edes vaihtaa vaatteitaan, koska hän palasi baarireissulta vasta aamukahdeksalta. Laulaja sai jo kilpailun alkuvaiheessa villin pojan maineen ja hän kertoi ennen koelauluja muun muuassa haaveilevansa kuuluisuudesta. Frankie vitsaili myös osallistuneensa kilpailuun vain tyttöjen takia.