Ravintola lanseerasi Titanic-menun: Hinta 10 000 euroa per henkilö

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut viikko on ollut monin tavoin Titanic-viikko, sillä aikansa suurimman risteilyaluksen uppoamisesta on kulunut tasan sata vuotta. Tätä muistopäivää juhlitaan myös monissa ravintoloissa, mutta ei yhtä kalliisti kuin Texasissa.

Yhdysvaltojen Houstonissa sijaitseva Cullen’s -ravintola on nimittäin lanseerannut asiakkailleen Titanic-menun, joka sisältää yhteensä kymmenen tarkoin valittua ruoka-annosta. Annokset ovat saaneet innoituksensa Titanicin ajan keittiöstä, ja ne ovat vastaavia kuin mitä laivalla olisi aikoinaan voitu tarjoilla, The Daily Mirror raportoi.

Hinta tosin poikkeaa todennäköisesti hieman esikuvasta, sillä menun syömisestä joutuu pulittamaan 10.000 euroa per asiakas. Keittiömestarin mukaan hinta on perusteltu, sillä asiakkaille tarjotaan vain parasta mahdollista. Mukana on esimerkiksi skotlantilaista lohta, ranskalaisia tryffeleitä ja louisianalaisia ostereita. Menu on voimassa syyskuuhun saakka. Titanic-teemapöytään mahtuu kerralla 12 ruokailijaa, joten täyden pöydän syöttäminen maksaisi hulppeat 120.000 euroa.