Traaginen video koirien välisestä ystävyydestä – videosta nettihitti

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa on tänään ihastuttanut video, joka on kaikessa traagisuudessaan oivallinen osoitus siitä, että lähimmäisenrakkautta on ihmisten lisäksi myös koirilla. Videolla nähdään kaksi koiraa, joista toinen on jäänyt auton alle ja makaa tiellä menehtyneenä.Kuva: YouTube

Los Angelesissa sijaitsevalla La Puente -tiellä keskiviikkona kuolleen koiran ystävä ei jättänyt kumppaniaan, vaan jäi valvomaan tilannetta ystävänsä vierelle. Pian ensimmäinen ihminen pääsi paikalle ja levitti koirien ympärille merkkejä suojaksi autoilta.

Koiran lojaalisuutta on tänään ihasteltu ympäri maailmaa. Myöhemmin viranomaiset hakivat terveen koiran turvaan ja nyt se odottaa uutta kotia – tai lopettamista – koirasuojassa. Todennäköisesti sankarikoira löytää kuitenkin itselleen kodin. Sen ystävä menehtyi ilmeisesti päävammaan.