Unohda urheiluautot – tässä on ökyrikkaiden uusi statussymboli

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän lähestyessä ja kelien lämmetessä monet suomalaisetkin sairastuvat autokuumeeseen, sillä erityisesti avoauto olisi upea kapine myös Suomen lyhyessä ja vähälumisessa kesässä. Nyt autot voivat kuitenkin joutua väistymään statussymbolien kärkipaikalta.Kuva: Specialized

Ensi kesänä rikkaat ajavat nimittäin mahdollisesti polkupyörällä. Eivätkä aivan millä tahansa mankelilla, vaan 15.000 euroa maksavalla S-Works McLaren Venge -polkupyörällä. Menopeli on suunniteltu yhdessä McLaren-formulatallin kanssa ja sitä valmistaa amerikkalainen Specialized-yritys.

Britannian suurin pyöräkauppias Halfords raportoi, että polkupyörien myynti koko Britanniassa on noussut viime keväästä 5,7 prosenttia, Daily Mail uutisoi. Yrityksen mukaan kaikkein suurinta kasvu on ollut luksuspyörien kategoriassa. Samalla 35 – 45-vuotiaat varakkaat miehet ovat ryhtyneet jälleen ostamaan pyöriä.