Unohda urheiluautot – tässä on ökyrikkaiden uusi statussymboli

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän lähestyessä ja kelien lämmetessä monet suomalaisetkin sairastuvat autokuumeeseen, sillä erityisesti avoauto olisi upea kapine myös Suomen lyhyessä ja vähälumisessa kesässä. Nyt autot voivat kuitenkin joutua väistymään statussymbolien kärkipaikalta.


Kuva: Specialized

Ensi kesänä rikkaat ajavat nimittäin mahdollisesti polkupyörällä. Eivätkä aivan millä tahansa mankelilla, vaan 15.000 euroa maksavalla S-Works McLaren Venge -polkupyörällä. Menopeli on suunniteltu yhdessä McLaren-formulatallin kanssa ja sitä valmistaa amerikkalainen Specialized-yritys.

Britannian suurin pyöräkauppias Halfords raportoi, että polkupyörien myynti koko Britanniassa on noussut viime keväästä 5,7 prosenttia, Daily Mail uutisoi. Yrityksen mukaan kaikkein suurinta kasvu on ollut luksuspyörien kategoriassa. Samalla 35 – 45-vuotiaat varakkaat miehet ovat ryhtyneet jälleen ostamaan pyöriä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat