Valtava salama iski siltaan San Franciscossa – kamera tallensi kuviin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime viikkoina nähty jälleen poikkeuksellisen rajuja sääilmiöitä, ja tällä viikolla San Franciscon alueelle osui harvinaisen voimakas ukkosmyrsky. Tuhannet ihmiset ikuistivat näyttäviä salamaniskuja kameroillaan.

Sikäläinen uutiskanava ABC 7 News Nay Area julkaisi Twitter-blogissaan todella näyttävän valokuvan, jossa nähdään kuinka valtava salama iskee siltaan San Francisco Bayn alueella. Kaupungin kansainvälinen lentokenttä jouduttiin sulkemaan hetkeksi ja 60 lentoa myöhästyi. Lontooseen lähtenyt lento sai ilmassa osuman salamasta.


Kuva: Twitter, ABC7News


Kuva: Phil McGrew

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat