Vauva syntyi kuolleena – heräsi henkiin ruumisarkussa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalta on kantautunut tietoja useista tapauksista, joissa vainaja onkin yllättäen herännyt esimerkiksi ruumishuoneelta sen jälkeen, kun lääkäri on jo julistanut hänet kuolleeksi. Aiemmin eräs 72-vuotias nainen välttyi täpärästi elävältä polttamiselta, kun heräsikin yllättäen kuolleista.

Nyt eräs vastasyntynyt tyttövauva julistettiin kuolleeksi, mutta hän kuitenkin heräsi kuolleista. Tyttövauva makasi jo ruumisarkussaan sairaalan ruumishuoneella, kun hän virkosi 12 tuntia synnytyksen jälkeen. Tapaus huomattiin, kun lapsen äiti vaati päästä näkemään lapsen hyvästelläkseen hänet.

Kolme kuukautta etuajassa syntynyt lapsi ei synnyttyään hengittänyt, eikä sillä ollut pulssia. Äidille sanottiin, että lapsi kuoli syntymän jälkeen, koska se oli liian pieni selvitäkseen hengissä. Kun arkku avattiin, sieltä löytyi kuitenkin ihmeen kaupalla hengittävä ja liikkuva lapsi. Päästyään kylmiöstä lämpimään ilmaan lapsi rääkäisi ensimmäisen itkunsa.

– Hän vietti 12 tuntia kylmässä ruumishuoneessa. Näin hänen kehonsa kylmettyneen, kun avasimme arkun. En tiedä, ketä syyttää vauvani kohtalosta, enkä ajattele sitä tällä hetkellä. Ilo siitä, että hän elää, voittaa kaikki muut tunteeni, kertoo lapsen äiti Analia Bouter The Sun -sivustolle.

Argentiinalaisen lapsen nimeksi tuli lopulta Luz Milagros, joka tarkoittaa Ihme Valoa. Viranomaiset tutkivat outoa tapausta ja he ovat ottaneet tilannetta hoitaneen henkilökunnan tutkimuksiensa kohteeksi. Sairaalan johtajalla ei ole erikoiseen tapahtumasarjaan mitään selitystä. Hän kertoo kaikkien henkilökunnan jäsenten olleen varmoja siitä, että lapsi oli ruumishuoneelle vietäessä kuollut.