Scarlett Johansson kuumassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui viime vuonna hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.

Näyttelijätär paljasti ottaneensa alastonkuvansa ex-miestään Ryan Reynoldsia varten. Johansson kertoi myös, että hänen mielestään nakukuvien ottaminen on täysin normaalia. Sittemmin kaunotar kertoi kuvavuodon järkyttäneen häntä kovasti. Nyt järkytys on takana ja kaunotar poseeraa Cosmopolitan-lehden kannessa pienenpienessä mekossa.

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Reynoldsin nimittäin väitettiin olevan salasuhteessa avioliittonsa aikana The Proposal -elokuvan vastanäyttelijänsä Bullockin kanssa. Nykyään Reynolds viihtyy Gossip Girl -kaunotar Blake Livelyn kanssa.