Näyttelijäkomistus paljasti salatun erikoistaitonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Not Another Teen Movie -teinielokuvasta kuuluisuuteen singahtanut Chris Evans on noussut etenkin naiskatsojien mieleen lukuisten elokuvarooliensa myötä. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään The Avengers -elokuvassa muun muuassa Scarlett Johanssonin ja Chris Hemsworthin rinnalla.

Chris Evans matkusteleekin parhaillaan elokuvan markkinointikiertueen merkeissä. Nyt 30-vuotias tähti paljasti salatun erikoistaitonsa. Näyttelijän mukaan hän on nimittäin erittäin lahjakas steppitanssija. Evans kertoi, että hän oppi steppaamaan jo nuorena äitinsä avustuksella.

– Minä steppaan. Äitini oli steppitanssija ja sen takia kasvoinkin steppaamisen merkeissä, Chris Evans kertoi Details-lehdelle.

Chris Evans kertoi kyseisen lehden haastattelussa mokanneensa taannoin koe-esiintymisensä Gone Baby Gone -elokuvaa varten. Hän nimittäin menetti keskittymiskykynsä ja takelteli sanoissaan, kun hän näki tähtinäyttelijä Ben Affleckin koe-esiintymisissä.

Bostonissa varttunut Chris Evans nähtiin viime vuonna Captain America: The First Avenger -elokuvassa, jonka roolityöstä hän sai suitsutusta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Hänet tunnetaan muun muuassa elokuvista Fantastic Four, Sunshine, Cellular, What’s Your Number ja The Nanny Diaries. Näyttelijän uransa ohella tähti tekee työtä myös hyväntekeväisyyden parissa.