Teinitähti tyrmää Yhdysvaltojen alkoholi-ikärajan: ”18-vuotiaiden tulisi saada juoda”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suzanne Collinsin huippusuositun Nälkäpeli-kirjasarjan ensimmäinen elokuvaosa keräsi satojen miljoonien tulot avausviikonloppunaan. Yhdysvalloissa tieteiselokuva teki kautta aikojen kolmanneksi suurimman avaustuloksen, noin 155 miljoona dollaria.

Samalla elokuvan näyttelijät ovat nousseet supertähdiksi. Äskettäin Nälkäpeli-tähti Alexander Ludvig kuvattiin poistumassa salamyhkäisesti yökerhosta, jossa 19-vuotias näyttelijä ei lain ja ikärajan mukaan olisi saanut viettää aikaa. Nyt Peeta Mellark -roolihahmoa elokuvassa näytellyt Josh Hutcherson on puolustanut kollegaansa, joka joutui uutisotsikoihin baarireissunsa takia.

– 18 on ikä, jolloin voi mennä sotaan. Mielestäni alkoholin nauttimisen ikäraja pitäisi olla myös 18 vuotta, Josh Hutcherson kertoi TMZ-sivustolle.

Yhdysvaltojen Kentuckyssä varttunut Josh Hutcherson aloitti näyttelijäuransa 2000-luvun alussa. Hän sai uransa alkuvaiheilla pieniä rooleja muun muuassa televisiosarjoissa House Blend, Teho-osasto ja Line of Fire. Näyttelijä seurusteli taannoin Disney-kaunotar Vanessa Hudgensin kanssa, mutta pariskunta erosi lyhyen romanssin jälkeen. Tällä hetkellä teinitähti elää sinkkuna.