Exän sisko kuittailee Kim Kardashianille XL-mallikuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta tunnettu Kim Kardashian on noussut nopeasti yhdeksi maailman seuratuimmaksi julkkikseksi. Viime aikoina kurvikas tähti on ollut otsikoissa myös riitaisan avioeronsa merkeissä, kun hän jätti koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin 72 päivän avioliiton jälkeen.

Kardashian sai äskettäin varteenotettavan kilpailijan taistelemaan kurvikuningattaren tittelistä, kun hänen ex-miehensä Humpriesin sisko Kaela debytoi XL-mallina. Nyt 29-vuotias muodokas Kaela nähdään The Limited -vaatemerkin pluskoon vaatemalliston kuvissa. Muodokas nainen on vaatekokoa 46-48 ja näyttää upealta mallikuvissaan. Hän poseeraa kuvissa keväisissä mekoissa, jotka eivät piilottele kaunottaren luontaisia kurveja.Kuva: EloquiiKuva: Eloquii

Kaela Humpries allekirjoitti juuri sopimuksen Ford-mallitoimiston kanssa. Hän teki ensimmäisen catwalk-debyyttinsa aiemmin tänä syksynä Richie Richin Show -ohjelmassa. XL-malli on nähty aiemmin Kim and Kourtney Take New York -sarjassa, joka on yksi Rikkaat Kardashianit -realityn spin off -sarjoista. Hän esiintyi myös mallimaailmaan keskittyneessä Remodeled-televisio-ohjelmassa. Humpriesin kurvikas sisko oli jopa Kimin morsiusneito pariskunnan häissä vuoden 2011 lokakuussa.