Kim Kardashian jätettiin tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Aiemmin tässä kuussa hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa.

Ökyrikkaan räppärin kerrottiin äskettäin tekevänsä kaikkensa, jotta hän saisi hurmattua Kim Kardashianin tyttöystäväkseen. Nyt romanssihuhut ovat saaneet kuitenkin yllättävän käänteen, sillä lähteiden mukaan Kanye West on dumpannut realitykaunottaren tylysti tekstiviestillä.

Äkillisen eron väitetään saaneen alkunsa Kim Kardashianin realitysarjan takia. 31-vuotias kaunotar olisi nimittäin halunnut ottaa televisiokamerat mukaan Kanye Westin Euroopan kiertueelle, jossa räppäri esiintyy muun muuassa Jay-Z:n ja Beyoncen kanssa. Lisäksi Kim olisi halunnut realityohjelmansa tähdeksi räppäripariskunnan Blue Ivy -tyttären.

– Kanye sai tietää Kimin suunnitelmista, eikä hän pitänyt niistä. Kanye dumppasi hänet tekstiviestillä ja kertoi, ettei hän halua Kimiä kiertueelleen, lähde kertoi Mediatakeout-verkkosivuston mukaan.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.