Hulvaton kung fu -sammakko villitsee verkossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kungfu-taistelulaji on noussut koko kansan tietoisuuteen esimerkiksi Bruce Leen ja Jackie Chanin menestyneiden toimintaelokuvien myötä. Etenkin nuoremman sukupolven tietoisuuteen kyseinen taistelulaji on noussut Kung Fu Panda -elokuvista.

Kung Fu Panda -elokuvissa nähdään, kuinka erilaiset eläimet taitavat kiehtovan taistelulajin salat. Nyt verkossa on julkaistu hulvattomia kuvia tosielämän kungfu-taistelijasta. Eräs amatöörikuvaaja nimittäin sai ikuistettua kameralleen kuvia sammakosta, joka näyttää harjoittelevan kungfu-liikkeitä puun päällä. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään, kuinka kirkkaanvihreä ja punasilmäinen sammakko temppuilee raajat levällään kameran edessä. Väli-Amerikan sademetsissä asustava huikean notkea sammakkoeläin on asettanut kätensä viimeisessä kuvassa näyttävään kungfu-asentoon, joka on nähty myös monissa taisteluelokuvissa.