Hulvaton kung fu -sammakko villitsee verkossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kungfu-taistelulaji on noussut koko kansan tietoisuuteen esimerkiksi Bruce Leen ja Jackie Chanin menestyneiden toimintaelokuvien myötä. Etenkin nuoremman sukupolven tietoisuuteen kyseinen taistelulaji on noussut Kung Fu Panda -elokuvista.

Kung Fu Panda -elokuvissa nähdään, kuinka erilaiset eläimet taitavat kiehtovan taistelulajin salat. Nyt verkossa on julkaistu hulvattomia kuvia tosielämän kungfu-taistelijasta. Eräs amatöörikuvaaja nimittäin sai ikuistettua kameralleen kuvia sammakosta, joka näyttää harjoittelevan kungfu-liikkeitä puun päällä. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään, kuinka kirkkaanvihreä ja punasilmäinen sammakko temppuilee raajat levällään kameran edessä. Väli-Amerikan sademetsissä asustava huikean notkea sammakkoeläin on asettanut kätensä viimeisessä kuvassa näyttävään kungfu-asentoon, joka on nähty myös monissa taisteluelokuvissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat