Seksikkäin DJ-kaunotar paljasti bikinikuntonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on nähty useita kertoja esiintymässä keikoillaan ja mallikuvauksissa myös yläosattomissa. Nykyisin neitokainen tunnetaan erityisesti suositusta The Only Way Is Essex -realityohjelmasta.

Äskettäin brittiläinen Lauren Pope kauhistui kuultuaan, että hänen rintojensa täytteenä on vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Kaunotar poistatti implantit ja käytti tilannetta hyödykseen ottamalla uudet, suuremmat implantit entisen D-kuppinsa tilalle. Uhkean näyttelijättären nykyinen kuppikoko on muodokas DD.

Nyt povekas kaunotar on nähty Santa Monicassa rannalla seksikkäässä loma-asussa. TOWIE-tähti otti aurinkoa rannalla pienissä leopardi-kuosisissa bikineissä. Pope esitteli tyytyväisen näköisenä uusia muotojaan ja kääriytyi vasta hotellille lähtiessään mintunväriseen kaftaaniin. Katso kuvat tästä.

Aivan uusi tulokas Pope ei julkkismarkkinoilla ole, sillä hän poseerasi vähissä vaatteissa jo vuonna 2007. Varsinaisen läpimurron hän on kuitenkin tehnyt esimerkiksi Yhdysvalloissa vasta tänä vuonna.