Mies, näin huomaat onko nainen valmis ”ykköspesälle”

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni mies on varmasti joskus joutunut naisen torjumaksi esimerkiksi suuteluyrityksen aikana. Naiset saattavat kieltäytyä intiimistä koskettelusta, jos mies vaikkapa käyttäytyy tunkeilevasti. Nyt Mademan-verkkosivusto on listannut miesten avuksi merkkejä, joita seuraamalla voi selvittää, onko nainen valmis etenemään ykköspesälle.

Miehen ei tulisi koskaan yrittää suudella naista, joka vaikuttaa kiusaantuneelta ja etäiseltä miehen seurassa. Nainen ei nimittäin ole kiinnostunut pussailemaan, jos hänellä on epämukava olo. Miesten kannattaa seurata myös naisen käytöksen lisäksi tämän fyysisiä liikkeitä. Nainen on nimittäin valmis etenemään intiimille tasolle, jos hän esimerkiksi koskettaa miestä vartaloon.

Suuteluhaaveisiin voi kuitenkin saada helpoiten vastauksen vastakkaisen sukupuolen silmistä. Miehen ei kannata lipauttaa huuliaan, jos nainen ei katso treffikumppania silmiin keskustelun aikana. Silmäkontaktin jatkuvat herpaantuminen nimittäin kertoo siitä, ettei nainen ole kiinnostunut miehen jutuista. Miehen ei myöskään pitäisi yrittää suudella kiinnostuksen kohdettaan, jos nainen varjelee hiuksiaan miehen kosketukselta.