Paidaton sankari ei pelännyt henkensä puolesta – sai luodin jalkaansa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tavalliset ihmisetkin voivat hätätilanteissa pystyä ihmeellisiin tekoihin. Äskettäin eräs 80-vuotias yhdysvaltalainen mummo yllätti tarttumalla lentokoneen ohjaksiin, kun lentokoneen pilotti pyörtyi yllättäen kesken lennon.

Nyt videolle on tallentunut hurja tilanne, jossa paidaton sankari taistelee vanhan papan mopedin takia ryöstäjää vastaan. Videolla nähdään, kuinka tummaihoinen ryöstäjä lähestyy tien reunalla olevaa 70-vuotiaalle papalle kuuluvaa mopedia, ja aikoo ryöstää sen aseella uhaten. Apu on kuitenkin lähellä. Pihalla oleva kauppias ryntää nimittäin ilman paitaa paikan päälle ja alkaa uhitella ryöstäjälle.

Ryöstäjä osoittaa miestä aseellaan päähän ja lopulta myös ampuu miestä jalkaan. Paidaton sankari kaatuu maahan, kun tämä luulee tulleensa ammutuksi. Mies kuitenkin nousee vielä tämänkin jälkeen ylös ja ajaa asemiehen tiehensä. Lopuksi sankari ottaa vielä oman aseensa esiin ja ampuu useita laukauksia tämän perään.