Presidentin agentit kiinni rysän päältä – prostituoituja ja viinaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elokuvahahmoinakin usein nähdyt Yhdysvaltain salaisen palvelun agentit tunnetaan tummista aurinkolaseistaan ja vähäpuheisesta olemuksestaan. Nyt otsikoihin ovat kuitenkin päätyneet tosielämän salaiset agentit, sillä heidän epäillään sotkeentuneen prostituoituihin.

Radar Online -sivusto kertoo kuinka kaksitoista salaisen palvelun agenttia on vedetty kenttätöistä, sillä ainakin yhtä heistä syytetään prostituoituun sekaantumisesta ollessaan virantoimituksessa – eli suojellessaan presidentti Barack Obamaa. Tapahtumat sijoittuvat Kolumbian Cartagenaan, jossa prostituutio on laillista tietyillä alueilla. Salainen palvelu ei kuitenkaan missään nimessä salli agenteiltaan siihen sekaantumista.

Salainen palvelu on sittemmin vahvistanut, että prostituutioskandaalissa on todella mukana agentteja. Vaikka kyseiset agentit olivatkin suojelemassa presidentti Obamaa, ei päämiehen henki ollut agenttien hairahduksien takia vaarassa. Yhdysvaltojen presidentti on tällä hetkellä Kolumbiassa länsimaiden johtajien huippukokouksessa.