Pysäköintipojan ökykallis moka – useita luksusautoja murskaksi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa suurimmalla osalla hotelleista on käyttössään pysäköintipalvelu, jossa asiakkaat jättävät autonsa hotellin työntekijän pysäköitäväksi. Nyt eräs pysäköintipoika on aiheuttanut ajovirheellään mittavia vahinkoja Miamissa.

Jalopnik-sivusto kertoi ensimmäisenä, kuinka Epic Hotel -nimisen hotellin edessä on sattunut melkein jo eeppiset mitat saanut moka. Hintavaa Jeep Grand Cherokee -autoa pysäköimässä ollut pysäköintityöntekijä nimittäin menetti auton hallinnan, jonka seurauksena nelivetoinen Jeep päätyi Mini Cooper, Maserati ja Porsche -merkkisten autojen päälle. Kolarissa ei kuitenkaan tullut henkilövahinkoja, Jalopnik-sivusto uutisoi.Kuva: YouTube

Autoja yhtään tuntevat ymmärtävät varmasti heti, miten hintava reissu tästä voi kyseiselle työntekijälle tulla. Peltirytäkässä mukana olleille autoille kertyy nimittäin hintaa, esimerkiksi Jeepin alle jäänyt Maserati GranTurismo S on jopa 120.000 euron arvoinen ajoneuvo. Porsche, jota epäillään Speedster-retromalliksi, voi olla jopa 152.000 euron arvoinen. Lisäksi mukana oli myös yksi arvokas Bentley. Vielä ei ole selvää, miksi Jeep lähti kuljettajan hallinnasta. Liian korkean tilannenopeuden epäillään liittyneen tapaturmaan.