Rihanna on koukussa yökerhoihin – tässä hämmentävä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Rihanna treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon taistelukohtauksia sisältävän elokuvan kuvauksia varten.

Rihanna joutui viime vuonna sairaalaan uupumuksen takia. Tervehtymisen jälkeen poptähden lääkärit kehottivat tätä vähentämään juhlimista ja rauhoittamaan railakasta elämäntyyliään. Nyt 23-vuotias neitokainen kertoi, miksi hän rakastaa yökerho-elämää.

Poptähden mukaan hän nimittäin tuntee olevansa klubien hämärässä ja viinanhuuruisessa ilmapiirissä kuin tavallinen ihminen. Kaunottaren mukaan hänen humalaiset ystävänsä eivät piittaa juovuspäissään Rihannan supertähteydestä, joten hän saa nauttia yöelämän antimista ilman parrasvaloja.

– Tunnen oloni jatkuvasti tähdeksi ja vihaan sitä. Rakastan yökerhoja, koska siellä kukaan ei juurikaan kiinnitä huomiota minuun. Kaikki ovat niin kännissä, ettei heitä kiinnosta läsnäoloni, Rihanna kertoi Elle-lehdelle.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.