Tunnetko jo nämä seksipelit? Orgasmiralli, seksilelupiilo…

Lifestyle · Neea Jokinen

Monet pariskunnat ovat saaneet seksielämäänsä lisäpuhtia esimerkiksi seksilelujen tai roolileikkien avulla. Jotkut suosivat myös erilaisten seksipelien pelaamista. Nyt Cosmopolitan-sivusto on listannut tuhmimpia seksipelejä, joita pariskuntien kannattaa kokeilla ainakin kerran elämässä.

Suosituimpien seksipelien joukkoon lukeutuvat kortit, joissa on esimerkiksi määritelty erilaisia seksiasentoja kuvineen ja sääntöineen. Sänkypuuhia voi myös piristää piiloleikillä, jossa toinen osapuoli piilottaa makuuhuoneeseen vaikkapa seksileluja ja asusteita. Kumppanin voi pistää etsimään seksivälineitä esimerkiksi pimeässä.

Pariskunnille suositellaan myös peliä, jossa sidotaan kumppanin silmät esimerkiksi liinalla ja kosketellaan tämän vartaloa seksikkäillä esineillä tai kuumalla ruoalla. Kumppanin täytyy arvuutella tuntuman avulla, mikä esine tai ruoka-aines on kyseessä.

Nainen voi kokeilla kiusoittelevaa peliä, jossa hän makaa alastomana sängyllä miehen seistessä makuuhuoneen oven suulla. Naisen tulee esittää seksiä janoavalta mieheltä kysymyksiä, joihin kaksilahkeisen tulee vastata oikein päästäkseen askeleen lähemmäs alastonta sänkykumppaniaan. Seksipelin aikana mies voi oppia uusia asioita kumppanistaan kysymys ja vastaus -tyylisen leikin avulla.