Kuollut räppäri nousi esiintymislavalle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka edesmenneen supertähti Nate Doggin vihjattiin nousevan esiintymislavalle Kaliforniassa järjestettävillä festivaaleilla. Tapahtumassa nähtiin eilen illalla kuollut räppäri, mutta aivan toinen supertähti.

15 vuotta sitten kuollut Tupac nousi nimittäin kuolleista ja Coachella-festivaalin lavalle. Hän esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammin välityksellä.

Viime vuonna räppärilegenda Tupac Shakurin seksivideo löydettiin arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä. Video oli kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.

Niin ikään viime kesänä Dexter Isaac väitti murhanneensa ja ryöstäneensä Tupac Shakurin. Hän kertoi tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti pystyvänsä myös todistamaan tekonsa, koska hänellä on yhä tallella räppäriltä ryöstetty kaulakoru.