TV-tähti ei peitellyt sulojaan – juhli läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Lydia Bright, joka on nyt yllättänyt pukeutumalla hyvin erikoisesti paikalliseen pubi-illanviettoon.

Kaunis näyttelijätär nimittäin pisti päälleen yöpaitaa muistuttavan läpinäkyvän mekon, jonka alle tämä oli laittanut valkoisen bodyn. 21-vuotiaan tähden asu ei jättänyt paljoa mielivituksen varaan ja sitä voisi jopa kutsua mauttomaksi. Nuori nainen ei asuaan häpeillyt, vaan hymyili kuvaajille näiden ikuistaessa tämän iltatyylin. Katso kuvat tästä.

Lydia ja hänen TOWIE-kollegansa ovat viime aikoina kuvanneet sarjan viidennen tuotantokauden jaksoja. Äskettäin näyttelijäkaunotar joutui bileillan aikana riitoihin turvamiehen kanssa eräällä kebab-kioskilla. Tilanteesta ikuistettiin myös kuvamateriaalia, joka levisi medioihin. Jälkikäteen nolostunut tähti pyyteli käytöstään anteeksi Twitter-blogissaan.