Vararehtorilla seksisuhde 16-vuotiaan oppilaan kanssa: ”Asia ei jää tähän”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Uutisoimme äskettäin eräästä amerikkalaisesta naisopettajasta, joka harrasti alaikäisen oppilaansa kanssa yli 300 kertaa seksiä.

Nyt erään lukion vararehtori on joutunut poliisien käsirautoihin, kun hän jäi kiinni alaikäiseen sekaantumisesta. 41-vuotias Corey Greenwood oli nimittäin seksisuhteessa George Washington -koulussa opiskelevan 16-vuotiaan teinitytön kanssa. Poliisien alustavien tutkimusten mukaan pari harrasti useamman kerran seksiä vararehtorin kotona.

Seksisuhde tuli ilmi, kun eräs koulun oppilas kertoi tietävänsä parin touhuista. Lisäksi ilmiantajalla oli hallussaan tekstiviestejä, joista seksisuhde paljastui. Uhrin äiti järkyttyi seksisuhteesta ja siirsikin tyttärensä heti uuteen kouluun. Indianassa opettanut vararehtori toimi taannoin kuuden vuoden ajan lukionsa koripallojoukkueen valmentajana.

– Oppilaiden ja henkilökunnan välinen luottamus on pyhä. Olemme syvästi pettyneitä, että Corey Greenwood on rikkonut tämän luottamuksen. Asia ei jää tähän, Indianapolisin kouluviraston edustaja Mary Louise Bewley kertoi The Daily Mail -sivustolle.