Zac Efron pilan uhriksi – näin se päättyi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Zac Efron joutui aikoinaan näyttelijä Ashton Kutcherin suositun Punk’D-pilailuohjelman uhriksi. Nyt 24-vuotias tähti on jälleen joutunut kokemaan karmaisevan jäynän kyseisessä ohjelmassa. Näyttelijätär Hayden Panettiere nimittäin järjesti poliiseja sisältävän pilan kollegalleen. Katso lopputulos tästä.

Nettivideolla nähdään, kuinka entinen teinitähti joutuu kavereidensa kanssa poliisipartion pysäytetyksi. Huijauksessa mukana olevat poliisit nimittäin syyttävät Zacia ja hänen kavereitaan erään naisen yliajosta. Näyttelijä ja hänen ystävänsä näyttävät kauhistuneilta autonsa vierellä, kunnes Punk’D-ohjelman tiimi juoksee paikalle ja tähti tajuaa joutuneensa huijatuksi.

– Näin se kaikki päättyy, kauhistunut Zac Efron sanoo nettivideolla.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.