Heidi riisui alastomaksi – tuloksena upeita nakukuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta. Uutiset tulivat suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä parin liittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Kaunotar myönsi jokin aika sitten, että parilla oli ollut jo pitkään ongelmia, joista he eivät halunneet puhua julkisesti.

Saksalainen supermalli kertoi äskettäin haluavansa mennä elämässään eteenpäin. Nyt Muodin Huipulle -ohjelman juontaja on yllättänyt faninsa poseeraamalla alasti Allure-lehdessä. 38-vuotias Klum on kuvassa ikäisekseen hyvässä kunnossa. Hän peittää strategiset paikkansa käsillään, mutta muutoin kuva paljastaa huippumallin trimmatun vartalon. Katso kuvat tästä.

Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal virallisesti adoptoi vuonna 2009.