Humalainen kiusasi Talent-voittajaa – vaati rahaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailusta viime vuonna kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle on ollut kilpailun jälkeen useita kertoja otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Naisen suosio on kuitenkin vertaansa vailla, sillä hänet on nähty esiintymässä muiden muassa paavin kanssa.

50-vuotiaan Talent-tähden kerrottiin äskettäin ihastuneen totaalisesti räppärikaunotar Nicki Minajin muhkeaan peppuun. Boylen kerrottiin nimittäin kähmineen räppärin takamusta America’s Got Talent -ohjelman takahuoneessa. Nyt laululintunen on kokenut kauhunhetkiä kotonaan, kun hänen ex-puutarhurinsa ilmestyi kotiovelle humalaisena vaatimaan tähdeltä rahaa.

Boylen nurmikkoa leikannut 22-vuotias Allan White oli sekaisin alkoholin ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta ja vaati laulajalta taloudellista tukea. Boyle pelästyi ja soitti poliisit paikalle. Mies oli ottanut yliannostuksen lääkkeitä ja tämä vietiin lopulta sairaalaan hoitoon. White joutui viime kesänä oikeuteen Boylen kanssa ylihinnoiteltuaan ruohonleikkuunsa, mutta syytteistä luovuttiin.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.