Mario Falconella seksiaddiktio: ”Viisi naista illassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme äskettäin Coronation Street -saippuaoopperasarjan 79-vuotiaasta William Roachesta, joka kertoi kaataneensa elämänsä aikana yli 1.000 naista sänkyyn. Nyt rajusta seksiaddiktiosta kärsinyt realitytähti Mario Falcone on kertonut julkisuudessa yksityiskohtia villistä elämäntyylistään.

Glamourelämää Essexissä -realitysarjan komistus Mario Falcone nimittäin väittää harrastaneensa seksiä yli 500 naisen kanssa. Julkkistähden mukaan hän menetti poikuutensa 15-vuotiaana. Sittemmin hän on seurustellut vakavasti vain kahdesti. Realitytähden mukaan hän meni taannoin sekaisin erojen myötä ja alkoi kaatamaan naiskaunottaria sänkyynsä.

– Olin kahden viikon lomamatkalla Kreikassa ja makasin sinä aikana 23 naisen kanssa, Mario Falcone kertoi Now-lehdelle.

Realitytähti kertoi, että erään illan aikana hän harrasti seksiä jopa viiden naisen kanssa. Nykyään Mario Falcone on parisuhteessa kollegansa Lucy Mecklenburghin kanssa. Julkkiksen mukaan hän on onnellinen siitä, että hän harrastaa paljon seksiä Lucyn kanssa. Falconen mielestä on myös mukavaa, että aamulla herätessään hänen vieressään nukkuu tuntemattoman henkilön sijaan rakas tyttöystävä.

Viime vuoden lokakuussa alkanut Glamourelämää Essexissä -saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realityohjelman päätähtiä ovat muun muuassa Jessica Wright, Lauren Goodger, Joey Essex, Chloe Sims, Lucy Mecklenburgh ja Lauren Pope.