Mies myi koko omaisuutensa eBayssä – näin siinä kävi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Neljä vuotta sitten Ian Usher -niminen mies pääsi otsikoihin ilmoittamalla, että hän aikoo myydä koko omaisuutensa nettihuutokauppa eBayssä. Nyt miehen kohtalo erikoisen myynti-ilmoituksen jälkeen on käynyt selville.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun vaimonsa pettämäksi tullut Usher päätti vaihtaa maisemaa laittaen kaiken aina autostaan ja työpaikastaan lähtien myyntiin eBay-sivustolle, Daily Mail kertoo. Miehen erikoinen myynti-ilmoitus menestyi aluksi erittäin hyvin huutosummien noustessa jopa yli miljoonaan euroon, mutta lopuksi mies onnistui myymään ”koko elämänsä” noin 235.000 eurolla.

Tämän radikaalin vedon jälkeen miehellä on kylläkin pyyhkinyt hyvin. Tienaamillaan rahoilla Usher on toteuttanut sata tärkeintä toivettaan sisältäneen toivomuslistan, jolta löytyi sellaisia asioita kuten valaiden kanssa uiminen ja miljonääri Sir Richard Bransonin tapaaminen. Sittemmin seikkailuja rakastava mies on löytänyt itselleen uuden rakkaan, ostanut itselleen oman saaren Karibialta ja myynyt elämäntarinansa elokuvaoikeudet Disneylle.

– Kaikki on myytävissä oikeaan hintaan, selittää Ian Usher elämänfilosofiaansa Daily Mailille.