Christina Aguileralle on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina Hollywoodissa on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus leikkauttaa itseään säännöllisesti “kauniimmaksi”, kun kauneusleikkausten suosio on noussut huimasti. Tänä vuonna trendi on kuitenkin viimein ollut toiseen suuntaan, kun monet ovat katuneet esimerkiksi silikonirintojaan.

Useilta tähdiltä löytyy kehostaan arpia, jotka paljastuvat näistä otetuissa lähikuvissa. Asiantuntijoiden mukaan arvet ovat todisteita tähdille tehdyistä kauneuskidurgisista operaatioista. Nyt on koottu kuvalistaukseen tähtiä, joiden kehosta löytyy epäilyttäviä arpia. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään muun muassa poptähti Christina Aguilera, jonka tiedetään ottaneen itselleen silikonirinnat. Tähden kainaloissa olevat arvet todistavat leikkauksen tapahtuneen. Kuviin on päässyt myös esimerkiksi povipommi Aubrey O’Day. Kaunotar ei ole koskaan myöntänyt tehneensä vatsan rasvaimua, mutta kuvat antavat kuitenkin tähän epäilyn aihetta.