Simon Cowell ANTOI exälleen 8 miljoonan kartanon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Cowell työskenteli äskettäin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomaristossa. Taannoin 52-vuotias viihdemoguli oli kuitenkin otsikoissa peruttuaan häänsä meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa. Nyt The Sun -lehti kertoo, kuinka anteliaisuudestaan tunnettu Cowell osti entiselle kihlatulleen yli kahdeksan miljoonan dollarin arvoisen kartanon Beverly Hillsistä. Epätavalliselle lahjalleen hän antaa syyksi vain sen, että hänen silloin jo entinen puolisonsa Mezhgan todella ansaitsi luksuslukaalin.

– Olen toivoton poikaystävä. En syytä häntä mistään, viihdemogulin kerrotaan sanoneen.Kuva: SplashKuva: Splash

Simon Cowell tunnetaankin siitä, että hän lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.